Bliv klar til nytårsaften

2021 er snart ved at være slut. Det har været et underligt år med nedlukning, vaccine, genåbning og måske ny nedlukning – hvem ved? At 2021 er ved at være over betyder også, at julen er lige om hjørnet. Og derfor er der også mange, der glemmer nytårsaften, fordi at julen tager alle tanker og energi. Derfor vil vi allerede nu hjælpe dig med at få lidt fokus på nytårsaften også. Året skal jo sluttes af med et ordenligt brag af en fest. Så vi har altså lavet en lille liste med ting, du skal huske at have styr på inden nytår. 

Klokken 00:00 aktiviteten

Det er noget af det vigtigste til aftenen – det er selvfølgelig fyrværkeri. Der skal være rigeligt, så du kan være med udenfor, når I lige har hoppet ind i det nye år. Det er fascinerende og flot at kigge på, og det er fedest, hvis alle i nabolaget er med på det. Du gider da ikke være den eneste, der bare står og kigger. Så find et stort udvalg af fyrværkeri her, så du ikke løber tør efter et par raketter. Og så ved vi jo godt, at ingen taler om det, men alle ved det. Den største raket i nabolaget ‘vinder’.

Indepynt

Så skulle der gerne være styr på ‘pyntet’ til udenfor, og derfor skal der da også være styr på det til indenfor. Der skal naturligvis være bordbomber, små udklædningshatte, flag, hundeproppistoler, osv. Det skal der altså bare være nok af, for at det ser festligt ud indenfor. Det kan godt være, at det kræver en del rengøring dagen efter, men det er det hele værd.

Drinks til dronningens nytårstale

Det plejer at være til hendes majestæts tale, at aftenen for alvor begynder. Den skal da derfor starte ud med et ordentligt glas et eller andet. Om der er champagne, mousserende vin eller noget helt tredje, så fortjener starten på aftenen en god start. Få derfor købt et par flasker, alt efter hvor mange i skal være. 

Fy styr på tøjet

Det er måske ikke så meget til andre end dig selv, men du skal have styr på dit tøj. Som regel er det jo noget af det fineste puds, man tager på til nytår. Få derfor lige tjekket om jakkesættet har været til rens, eller om kjolen stadig er helt fin. Der er træls at stå den 31., og der så ikke er styr på det.

Vi håber, at du kunne bruge den lille liste. I hvert fald til lidt inspiration. Vi mener, at det er nogle af de mest essentielle ting at have styr på inden nytårsaften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *