Bo midt i København i topmoderne lejligheder

Når studierne begynder at starte i København, er der altid meget i medierne om boligmangel rundt omkring. Her er der tryk på, i forhold til at få foden indenfor og erhverve sig en studiebolig, så man har ro og overskud til at fordybe sig i det nye læsestof. Her forbinder mange studielivet med pasta, tomatsovs og billige boligløsninger, men har du overvejet at danne et bofællesskab med nogle medstuderende, kan du overveje at de trendy og Newyorkerstil-agtige lejelejligheder A-house, der er beliggende på Islands Brygge.

Nyd studietiden i centrum af København

Der er altid meget at lære, når man begynder på et nyt studie og mange eksaminer, der skal bestås. Det kan derfor godt være, at man har meget fokus på det faglige, år man starter på et nyt studie. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er, at du bor centralt og moderne, så du kan nyde dit studieliv med alt hvad det indebærer af cafebesøg, fester på studiet, studiegrupper i hinandens hjem og kæresterier på kryds og tværs. Alt sammen noget, der danner en vigtig ramme om studietiden. Her kan en bolig udenfor København være ret belastende, fordi du så går glip af mange af disse ting. Bor du derimod centralt på Islands Brygge er du supertæt på universitetet på Humaniora, og læser du derved et humanistisk fag, kan det ikke være mere centralt at bo i A-house.

Bo midt i byen med havudsigt

Lejelejlighederne i A-house tæller i alt 195 lejligheder, som findes i alt fra et rum til seks rum, og I kan derfor vælge det antal rum, der passer til jeres situation. Alle rum er lyse med et stort lysindfald, fordi der er store vinduer, der går ned til gulvet. Lige meget hvilket antal rum, I vælger, vil I dermed føle, at der er meget plads at leve på. Amager strandpark ligger tæt på ligesom havnebadet gør det. Det er derfor ideelt, hvis I er glade for at bade om sommeren eller dyrker vinterbadning om vinteren. Modsat at købe en dyr andelsbolig eller ejerbolig, nu hvor boligmarkedet er brandvarmt, kan det måske bedre betale sig at leje en lejlighed, hvor alt er nyt og hvor det ikke kræver en kæmpe udbetaling og investering. I stedet kan I bruge de penge på at nyde studielivet og bare give den maksimal gas i løbet af denne vigtige periode i livet.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *