Den perfekte sugardate i København

Er du træt af den klassiske sugardate, der starter med en middag, efterfulgt af en drink og måske videre på hotel sammen? Vi har samlet fire fantastiske forslag til en sugardate, der byder på mere end blot den klassiske.

Slip sanserne fri

Inviter din sugarbabe på Dinner in the Dark, hvor I får serveret en hemmelig 3-retters menu i mørke, der sætter sanserne på prøve. Måske giver det endda anledning til, at I lærer hinanden bedre at kende, når I ikke kan se hinanden.

Sejl rundt i Københavns kanaler

Findes der noget mere hyggeligt end en sejltur i Københavns kanaler, mens I nyder solnedgangen, en falske vin og hinandens selskab? Nej vel? Det tænkte vi nok. Inviter din sugarbabe på en tur i Go Boat, hvor bådene er forsynet med et lille bord, så I kan også tage lidt lækker mad med på jeres tur.  

Afslappende par-spa

Lad dig og din sugarbabe forkæle med en luksuriøs spaoplevelse på Ni’mat, der er Københavns største og ældste spa. Mens personalet forkæler jer, kan I nyde et glas champagne og frisk frugt, mens I lærer hinanden bedre at kende.

Cocktails og comedy

Slip lattermusklerne fri på Citizen Comedy Club! Til open mic er der friske jokes og knivskarp humor, der serveres for dig og din sugarbabe sammen med en lækker og forfriskende cocktail. Hvis I er klar på nye jokes og øl eller cocktails, I ikke har oplevet før, er Citizen den perfekte oplevelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *