Har dit barn børneeksem? 3 tips til naturlig pleje

Børneeksem er en almindelig form for eksem, der rammer mange børn. Det kan dog også forekomme hos voksne. Eksem giver kløe og irritation i huden, og det kan være meget smertefuldt for barnet. Derudover kan det være svært at behandle. Du kan starte med at finde nogle naturlige måder at behandle eksemen på. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan lindre eksem naturligt.

B12 creme er en effektiv og plejende creme til børn

B12 creme er en effektiv og plejende creme til børn. Den indeholder vitamin B12, som er med til at styrke og pleje huden. Cremen kan anvendes af både voksne og børn, og den er særligt velegnet til tør og irriteret hud. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og efterlader den fugtet og blød. Den har desuden en dæmpende effekt på rødme. Du kan med fordel finde en B12 creme, der er 100% vegansk, parabenfri og parfumefri – især hvis du skal bruge cremen til dit barn. Når man lider af eksem er det vigtigt at have en god creme, såsom B12 creme, der kan fugtiggøre og pleje huden.

Er der noget kost, der kan forværre eller forbedre børneeksem?

Der findes ingen kost, der kan forværre eller forbedre børneeksem direkte, men en sund og varieret kost kan have indflydelse på immunforsvaret, som igen kan have indflydelse på forebyggelsen af børneeksem. Derudover anbefales det at undgå sukkerholdige drikkevarer, såsom sodavand og saft. Sukkerholdige drikkevarer har nemlig tendens til at irritere huden yderligere. Desuden er det også vigtigt, at dit barn drikker en masse vand, da det er med til at holde huden fugtig. Vand er vigtigt for kroppen, men det er især vigtigt for personer med eksem, da deres hud ofte er meget tør.

Lad dit barn sove i et køligt miljø

Det kan være en fordel at lade dit barn sove i et køligt miljø, hvis barnet lider af eksem eller andre hudlidelser. Dette kan hjælpe med at lindre eventuel irritation og kløe, som barnet måtte opleve. Dog skal du være opmærksom på, at dit barn ikke får træk hele natten. Dette kan gøre dit barn syg, og derfor bør du nøjes med at lufte ud i rummet, inden barnet skal sove.

Børn med eksem har det svært nok i forvejen, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at lindre og forebygge udbrud. Forhåbentligt er du blevet klogere på, hvad du selv kan gøre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.