Hudpleje med Skyn Iceland

Vintervejr og Corona-nedlukning er to faktorer, som kan øge stressniveauet. Det sætter sig udover i kroppen også i huden, som bliver mere slap, trist og glansløs på grund af et højt kortisol-niveau. Heldigvis kan du få hudpleje fra Skyn Iceland på Vesterbro, som let kan fjerne generne, så du undgår rynker og et trist og kedeligt udseende.

Flere og flere bliver stressede af både Corona-nedlukninger og vintervejr. For det går altid ekstra hårdt ud over psyken, når hverdagen er forandret. Og så længe som vores hverdag har været forandret i denne omgang, er der ikke noget at sige til, at så mange føler sig stressede og ulykkelige.

Stress kan ses på huden

Desværre er det ikke kun indvendigt, at du kan mærke din stress. Den kan også ses på din hud i både ansigtet og på resten af kroppen.

Det skyldes de øgede mængder af særligt stresshormonet kortisol i kroppen. Sammen med adrenalin og noradrenalin er det de tre vigtigste stresshormoner i kroppen.

Det særligt kedelige ved et højt kortisol-niveau i kroppen, er, at det får bindevævet i huden til at miste sin spændstighed.

Øger risikoen for rynker

Det giver slap hud, som igen øger risikoen for, at du får rynker. Derved får stressen os til at se ældre ud, end vi er.

Samtidig bliver huden grå, trist og glansløs, hvilket igen øger indtrykket af, at vi pludselig er blevet meget ældre at se på.

Det starter først omkring og især under øjnene. Her bliver rynkerne omkring øjenen tydeligere, lige som der snart også opstår poser under øjnene.

Derfra spreder det sig, og begynder det også at kunne ses andre steder på kroppen. Særligt der, hvor huden måske allerede er blevet slap. Her begynder både rynker og glansløshed snart af brede sig.

Forfaldet kommer pludseligt og hurtigt, lige så snart stressniveauet i kroppen udskiller for mange stresshormoner.

Men heldigvis er der en effektiv kur!

Skyn Iceland mod stresset hud

Islandske Skyn Iceland tilbyder en række såkaldte cruelty-free og helt veganske hudplejeprodukter, som gør det muligt at reducere følgerne af stresset hud – og standse forfaldet hurtigt og effektivt.

Hudpleje fra Skyn Iceland genskaber hudens fylde, og giver din hud sin smukke glød tilbage uden brug af skadelige kemikalier eller produkter, som har været testet på dyr.

Produkterne fås i forskellige serier, som er målrettet de traditionelle hudtyper så som f.eks. tør hud, fedtet hud, irriteret hud og hud med acne-tendenser.

Derfor kan du altid finde det perfekte produkt til din hud. Så kan du hurtigt og effektivt komme din stressede hud til livs, og få det look og den fylde i huden, som du er vant til.

Serum til stresset hud

Særligt til øjnene kan du få et specieludviklet serum, som er skabt specifikt til at reducere alders- og stressrelaterede tegn så som rynker omkring og poser under øjnene.

Skyn Iceland serummet kickstarter reparationen med en effektiv cocktail med over 20 peptider, algeekstrakter og kraftige antioxidanter udviklet af helt igennem veganske råstoffer.

Andre produkter fra Skyn Iceland

Du kan også få renseprodukter til huden, som virker helt nede på molekyleniveau. Derved får du en meget mere nænsom pleje af din hud, lige som du ikke udsætter den for skadelige stoffer.

Så tjek hudplejeprodukterne fra Skyn Iceland i dag, og kom af med din stressede hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.