Lad kalenderen give dig et overblik

Laver du dagligt lange to-do lister over, hvad du skal i løbet af dagen? I løbet af ugens syv dage, har vi ofte mange aftaler og gøremål. Det betyder også, at vi tider kan komme til lave en dobbelt aftale, og endda glemme en aftale. Hvis du ønsker at få en overblik over dine aftaler i løbet af ugen, så du ikke glemmer endnu en, så læs med i artiklen herunder. 

Få samlet dine aftaler og gøremål et sted 

Drop de mange små noter på telefonen, de gule lapper af papir med to-do lister og den rodet kalender på din telefon, som du alligevel ikke helt husker at opdatere. Med en ugekalender kan du få samlet alle dine ugentlige planer et sted, hvilket kan give et bedre overblik i hverdagen. Kalenderen er en vigtigt redskab til en travl hverdag, hvor både arbejde og privatliv skal fungere godt. Du vil kunne opleve, at en kalender kan have stor indflydelse på din daglige produktivitet, hvilket også påvirker dit humør til det bedre. Hvis du er en del af en stor familie, hvor fodboldtræninger, forældremøder og arbejde skal gå hånd i hånd, så kunne en familiekalender også være et god redkab, som du kunne overveje. 

Lav luft i din kalender og lav tid til dig

Måske du er dårlig til at sige nej til aftaler, fordi du er bange for at gå glip af noget, selvom du i forvejen er presset på tid. Det er okay, at kunne sige fra over for flere aftaler, da det vigtigste er, at din hverdag kan hænge sammen. Forsøg dig i stedet med at lave aftaler fordelt over de kommende uger, på denne måde er du også fri for mange aftaler og manglende tid den samme dag. Undgå også at lægge dine daglige aftaler med for kort tidsmellemrum, fordi det vil kun resultere i, at du er stresset over tiden gennem hele dagen. Sørg for planlægge dine aftaler med en times mellemrum, hvilket kun vil give dig mere tid at puste uden inden næste aftale.  Du kan også beslutte dig for, hvornår på dagen dine aftaler på starte og hvornår de må slutte. Hvis du vælger at skrive et sluttidspunkt for dine aftaler, så vil du også opleve, hvor meget tid på en dag, som lige nu rent faktisk går til spildtid. Tag ansvar for din dag og tid, fordi det er kun dig, som kan levet dit liv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *