Hvor kan du købe medicinsk cannabis i København?

Har du også hørt, at det nu er muligt at få medicinsk cannabis i Danmark? Så har du hørt helt rigtigt. Men hvor kan du købe det? Og hvilke forskellige muligheder er der på markedet? Læs mere om medicinsk cannabis og CBD-produkter her!

medicinsk cannabis i københavn

Hampplanten er i flere tusinde år blevet brugt som et naturligt lægemiddel. Men det er også blevet brugt som et rusmiddel. Du kan nemlig blive høj af at indtage visse former for cannabis. Og det har haft negative konsekvenser.

Men inden for den seneste tid er vi begyndt at se på den kontroversielle plante med nye øjne. Og forskere er igen begyndt at undersøge dets egenskaber som lægemiddel. Derfor er det nu også muligt at få medicinsk cannabis i Danmark.

Det kan dog stadig være svært at få fat på. Derfor bruger mange også CBD-olie, der fås som et kosttilskud. Det kan du nemlig købe i specialbutikker og på nettet. Se mere på webshoppen Raw Organics!

Medicinsk brug kræver en recept

Selvom det nu er muligt at få cannabis som lægemiddel i Danmark, er det ikke nemt. Det kræver nemlig en recept fra din læge – og der er flere andre restriktioner på området. Det er f.eks. ikke alle problemer, der må behandles med midler lavet på hampplanten.

Nogle af de sygdomme, der oftest behandles med cannabismedicin, er f.eks. multipel sklerose og gigt. Men det kræver stadig en individuel vurdering og recept fra din læge.

Er du stadig interesseret i medicinsk cannabis? Kontakt din læge for at høre, om det er en mulighed for dig. Herefter kan du købe det på et apotek i nærheden.

Vil du gerne prøve cannabisolie som kosttilskud? Se Raw Organics cannabisolie-produkter her!

Forskellen på medicinsk cannabis og CBD-olie

Selvom både medicinsk cannabis og CBD-olie er lavet på hampplanten, er der stor forskel på hamp som lægemiddel og CBD-olie. Medicinsk cannabis fås som sagt kun på recept, og det kan derfor kun købes lovligt på et apotek.

CBD-olie er ikke et lægemiddel. I stedet sælges det som regel enten som et kosttilskud eller som et kosmetisk produkt. Det sælges derfor også i både specialbutikker og på nettet. Og du behøver ingen recept for at købe det.

En anden forskel er, at du ikke bliver mentalt påvirket af at indtage CBD-olie. Det indeholder nemlig kun meget små mængder THC, der er det stof, som gør dig høj.

Flere og flere er inden for de sidste par år begyndt at tage CBD-olie som kosttilskud. Nogle oplever, at det hjælper dem med at håndtere f.eks. stress og angst ved at gøre dem mere afslappede. Andre synes, at det reducerer og lindrer gener som f.eks. rygsmerter.

Hvor kan du købe CBD-olie i København?

Da hampeolie er et kosttilskud, kan du købe det flere forskellige steder. Det plejede kun at være tilgængeligt på nettet – f.eks. via webbutikker som Raw Organics. Men der findes nu også fysiske forhandlere.

I København er der adskillige specialbutikker, der sælger CBD-produkter. Du kan f.eks. besøge Dyana CBD, Chillo eller Sarah’s Blessing. Her kan du også få rådgivning om, hvordan du bruger produkterne korrekt. Er du interesseret i at prøve produkter fra hampplanten? Så kan CBD-olie være et godt sted at starte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *