Sådan bliver du bedre til at score

Parforhold

Er du også træt af at være single, og har du gennem en længere periode haft svært ved at score? Dette er helt normalt, og det er ikke noget, som du på nogen måde er alene i. Derfor kan det selvfølgelig alligevel være surt, især hvis du gerne vil have en kæreste.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man har det med at score. Generelt har folk også nogle meget forskellige kærlighedsliv.
Vil du gerne lære at score? Så læs med her!

Lær at score

For mange kan det være en udfordring at blive god til at score. Hvis du gerne vil blive bedre til at score, så er der nogle forskellige tips, du kan have in mente.

Lær at score ved at øve dig i at have en bedre selvtillid. At score handler i den grad om at hvile i sig selv. Hvis den person, som du gerne vil score, kan mærke alt for tydeligt, at du er nervøs eller desperat for at score eller få en kæreste, så er dette ikke specielt tiltrækkende.

At lære at score starter altså med, at du kigger indad. Har du det godt med dig selv? Ville du selv have lyst til at date dig selv? Ved på denne måde at være ærlig overfor dig selv tager du fat om roden til problemet.

Der er også et andet tip, når det handler om at blive bedre til at score: Lær at score ved at lægge mærke, hvordan andre scorer. På denne måde kan du måske få noget inspiration.

Få hjælp af en coach

Hvis du virkelig synes, at alt, der har med scoringer, sex, kærlighed og dates at gøre, er meget skræmmende og ubehageligt, så kan det være, at du skal få hjælp af en coach. En sådan kan du fx finde på https://singlecoach.dk/laer-at-score/.

Nogle har nemmere ved at score end andre. Det er helt normalt at synes, at nogle ting kan være lidt grænseoverskridende. Det er også helt normalt at blive nervøs, når man synes en person er sød.

Der er dog en grænse. Hvis du oplever, at du gennem længere tid har følt dig i afmagt og ude af stand til at handle, når det kommer til scoringer, så kan du passende få hjælp af en coach. En coach kan hjælpe dig til at blive mere sikker på dig selv. En datingcoach kan også give dig nogle tips til at lære at score.

Kast dig ud i det

Der er mange ting, du kan gøre for at forberede dig. Til sidst kommer det hele dog ned til, at du er nødt til at kaste dig ud i det. Lær at score gennem erfaring og ved at være sikker på dig selv. Det vigtigste er, at du er rolig og har det godt med dig selv. Da har du ikke så meget at miste.

Det bedste er, når scoring kan føles som en leg. Det skal være sjovt at score.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *