Skal du bruge speak? Så læs med her

Der kan være flere situationer, hvor man har brug for at bruge speak. Hvis du ikke ved, hvad ”speak” er, så skal du bare forestille dig den stemme, der fortæller dig, hvad der foregår, når du ser reality. Men der er mange andre steder, hvor speak er enormt fornuftigt at anvende. Det kan f.eks. være, at man skal lave en video, hvor man præsenterer sit firma i en eller anden faglig eller professionel sammenhæng. Det kan også være, at man arbejder med at lave noget video, og man har brug for noget godt speak. Du kan i hvert fald blive lidt klogere på det hele i denne artikel.

Har du ikke den rette stemme?

Når det kommer til speak, så er det meget vigtigt, at det er den ”rette” stemme, der taler. Det betyder, at det ikke skal være en stemme, der irriterer nogen – eller i hvert fald irriterer færrest muligt – og en, som man har lyst til at lytte til. Det skal være en stemme, der ikke er monoton, og man skal kunne gøre det spændende, hvis man håber på at fange seere. Det kan være, at du ikke lige kan se dig selv i denne rolle. Det kan være, du har nogle kollegaer, der kan hjælpe dig og hvis ikke, så kan du altid finde et sted, hvor der tilbydes forskellige stemmer til kundernes projekter. Det kan du se mere om inde på www.speakstudiet.dk. Der er mange, der ikke kan lide deres egen stemme på lyd, og hvis du også har det sådan, så er det måske perfekt at hyre en stemme.

Let at komme i gang med

Du synes måske, at det lyder en smule kompliceret, at man skal til at optage lyd, og det er også helt naturligt, hvis du ikke har så meget teknisk erfaring. Det er dog ganske let at tilgå, hvis du prøver at klikke dig ind på hjemmesiden. Her kan du f.eks. se, at du kan vælge, hvilke medier din video skal spilles på. Du kan også se, at der er et nummer, som du kan ringe til, hvor du altid kan spørge til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om. 

Den professionelle løsning

Der kan være flere professionelle situationer, hvor man har brug for at optage noget video. Det kan være, at du skal lave noget reklame for din virksomhed. Det betyder enormt meget, hvor professionel denne video virker, når det kommer til at tiltrække kunder. Det er klart, at man er mere tilgængelig til at finde en person troværdig, hvis denne person kan levere en video, der ser professionel ud. I denne sammenhæng er der flere, der kommer til at undervurdere lyd. Man hvis lyden ikke spiller, så kan man ikke få et godt klip ud af det. Du kan få god lyd, hvis du vælger at få hjælp til at få lavet professionel speak. Det kan godt være, at det koster lidt flere penge, end hvis man bare gør det hele selv, men hvis du ender med at hive flere kunder i lang, så er det jo klart pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *