Uhyggedyret

Uhyggedyret er Hygges maskot - og lille frække ballademager! Han er en gavtyv der ofte prøver at skræmme gæsterne ud af caféen, så de efterlader deres mad til ham.
Det giver dog ofte bagslag, da han ikke er særlig god til det der med at skræmme - hvilket han også ser lidt for sød ud til. Han bliver af gæsterne derfor tit inviteret til at sidde at spise og hygge med ved bordet i stedet.

 
Uhyggedyret er ca. en halv meter høj.
Hans krop er kulsort, kun med hvide striber mellem poterne.

Hjerte png Café Hygge Uhyggedyret

Hans øjne er hvide, ovale og blanke.
Næsen er rød og fra hans hvide mund stikker to kridhvide tænder op fra undermunden.

 
Selvom Uhyggedyret er utrolig glad for mad, så er han mere interesseret i den hygge som gæsterne bringer til caféen - den stemning og energi der opstår mellem mennesker, når der rigtigt bliver hygget i rare omgivelser.
Han forstår ikke altid, hvad der bliver talt om - men det gør ham nu heller ikke så meget. Han hygger sig meget godt alligevel - især hvis I deler jeres mad med ham.

 

Happy sad mask Café Hygge

Hjerte png Café Hygge Uhyggedyret
Uhyggedyret har mange forskellige humører - se flere af dem nederst på siden

 


 

Historien om Uhyggedyret

Da vi startede med at ombygge stedet, hvor caféen ligger i dag, oplevede vi en aften nogle uhyggelige lyde fra kælderen. Vi prøvede at undersøge, hvor de kom fra, men fandt ingen spor. Da det var lidt uhyggeligt, blev vi hurtigt enige om at tage vores ting og køre hjem!

Morgenen efter kom vi tilbage og fortsatte arbejdet. I al vores hast dagen før havde vi glemt vores sandwiches i køleskabet, hvorfor vi regnede med, at vi kunne spise dem til frokost dagen efter. Men da vi satte os ned for at spise, var køleskabet tomt! Det eneste der var tilbage var nogle krummer og noget halvspist madpapir...

Senere samme dag begyndte de uhyggelige lyde igen! Vi besluttede os for at finde ud af, hvad det var, der foregik og lagde et spor af krummer fra køleskabet i køkkenet og ind i et af de andre lokaler, hvor vi satte os i skjul.

Pludselig begyndte det at pusle ude i køkkenet.

Vi sad bomstille.

Lidt efter kom en lille sort skikkelse med små poter trissende rundt om hjørnet. Musestille stoppede han den ene krumme efter den anden i munden, mens han roligt gik hen over gulvet. Da han endelig opdagede os, stoppede han brat op. Han hvinede op, og løb så hurtigt han kunne tilbage til køkkenet!

Var det ham, der havde været så uhyggelig? Den lille fyr?

Det viste sig senere, at han i starten havde lavet uhyggelige lyde, fordi han var bange for os. Men da han efterfølgende havde fundet ud af, at vi havde sandwiches med, begyndte han at lave uhyggelige lyde for at få vores frokost. I virkeligheden var den lille fyr bare rigtig sulten! Han var i langt tid meget sky af sig, og gemte sig når vi kom for at sætte stedet i stand. Efterhånden blev han dog mere modig af sig, og snuppede indimellem vores frokost, mens vi var der. Andre gange var det eftermiddags kaffen og kagen, der blev væk.

Efterhånden viste han sig mere og mere, når vi var der, og da vi begyndte at tage ekstra mad med til ham også, sad vi efter noget tid alle tre sammen og spiste frokost, lige dér midt på gulvet i hvad der skulle blive Café Hygge.

Det var sådan vi lærte Uhyggedyret at kende.

Hjerte png Café Hygge Uhyggedyret

En maskot med personlighed

I forhold til hans tilforladelige ydre er navnet 'Uhyggedyret' måske lidt for uhyggeligt til ham. Men han er vidst selv godt tilfreds med sit tilnavn. Han er i hvert fald meget ærekær, og mener selv, at han er god til at skræmme!  Faktisk er han bare utrolig nysgerrig...

Selvom han prøver at skræmme jer, når i kommer på besøg, skal I altså ikke være bange. Han vil måske gerne se farlig ud udenpå - men indeni er han er utrolig blød og sød, men fortæl ham det endelig ikke. Han skulle jo nødig stikke af med jeres frokost 😉

Uhyggedyret spist kage
 
 
 Vi fandt hurtigt ud af, at han elsker kager - og cookies. Her er han i dén grad taget med poterne i kagedåsen!
Uhyggedyret tåre ved højre øje 
 
Når der ikke er nogen, der kommer og besøger ham, som han kan 'skræmme' (eller sidde og hygge ved bordet med), så bliver han helt ked af det og føler sig ensom.
Uhyggedyret Vivien & Christian
 Han får tit forvildet sig ind foran kameraet, da han gerne vil være med, når der sker noget.
Uhyggedyret er efterhånden blevet meget modig og har nu sin egen Facebook og Instagram profil, hvor han deler sin færden i caféen.

Han vil elske hvis du følger ham!

(Klik på ikonerne herunder)

 

Facebook png Café Hygge www.facebook.com/uhyggedyret

Instagram png Café Hygge www.instagram.com/uhyggedyret

Regnbue farvede hjerter Café Hygge


 

Uhyggedyret Stickers

Download Uhyggedyret til din iPhone eller iPad

Download on the App Store - Café Hygge

Tryk på knappen herover eller se under billederne hvordan du downloader Uhyggedyret

Uhyggedyret iPhone Coffee & Cake - Café Hygge

Uhyggedyret iPhone School and Rain - Nørrebro - Café Hygge

1. Åbn iMessage / Beskeder
 2. Tryk på "App store icon - Café Hygge"
3. Tryk "Besøg butik"
4. Brug Søgefunktion - Café Hygge til at finde 'Uhyggedyret'
Installér og du er klar til at sende søde, sjove og hyggelige beskeder med Uhyggedyret ✓
Kommentér og vurdér meget gerne klistermærkerne med stjerner
1 – 5 Toprated - Café Hygge Toprated - Café Hygge Toprated - Café Hygge Toprated - Café Hygge Toprated - Café Hygge
Uhyggedyret iPhone Blank 15.08 - Characters 1 - 20 - Café Hygge
Uhyggedyret iPhone Blank 15.18 - Characters 21 - 39 - Café Hygge