3 gode grunde til at tage i wellness hos Scandic

Et spabesøg kan være ganske givende for dig, der har brug for at trække stikket. Og når du endelig skal forkæle dig selv, så bør du gøre det ordentligt. Derfor er et af Scandics spahoteller et oplagt valg, hvis du ønsker fremragende faciliteter og afslappende miljøer. Lad os dykke ned i tre gode grunde til at tage i wellness hos Scandic.

1. Scandics wellness har nogle af de bedste spafaciliteter

Scandics spa og wellness er kendt for sine fremragende spafaciliteter, der tilbyder en unik blanding af traditionelle og moderne wellnessoplevelser. Hos både Spectrum og Strandpark Wellness kan du dykke ned i de opvarmede pools, der holder en behagelig temperatur på 29 grader. Disse pools er ideelle til både svømning og afslapning, hvilket gør dem til en central del af din wellnessoplevelse.

Oplev også den autentiske finske sauna, hvor temperaturen varierer mellem 75-85 grader. Denne varmebehandling er kendt for at forbedre blodcirkulationen, lindre muskelømhed og fremme en dyb følelse af afslapning. Desuden kan du nyde et dampbad, der med sin høje luftfugtighed og tropiske regnfunktion skaber en spaoplevelse, der er mere end bare forfriskende.

Scandic har også unikke faciliteter, som eksempelvis Bucket Shower, SnowBliss og Rasulkammer. Læs mere om deres spafaciliteter her.

2. Nyd de skønne omgivelser på Strandpark Wellness

Hos Strandpark Wellness på Amager er der tænkt på alle detaljer for at sikre, at du får en wellnessoplevelse, der er både afslappende og fornyende. Derfor har de sørget for den skønneste havudsigt over Øresundet, som du kan nyde, mens du ligger i poolen eller slapper af i den finske sauna. Lad roen sænke sig i dit sind og tankerne vandre, mens dine øjne søger efter Sveriges kyster.

Indenfor er wellnessområdet indrettet med rolige, nordiske detaljer, som skaber et perfekt harmonisk miljø. Du kan desuden besøge faciliteterne i dit eget tempo inden for tidsrammen.

3. Deltag i sanselige events

Deltag i sanselige wellnessevents hos Scandic, hvor du kan opleve den unikke og beroligende saunagus. Saunagus er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse og meditation, der hjælper dig med at finde balance i både krop og sind. Under kyndig vejledning fra nogle af Danmarks bedste gusmestre, vil du blive guidet igennem forskellige saunagus-sessioner, hver med deres egne æteriske olier og specialiteter.

Du vil også få muligheden for at tage et forfriskende havdyp i Øresund. Saunagus har mange sundhedsmæssige fordele, herunder at berolige nervesystemet, styrke kredsløbet, rense huden og varme dine muskler og led op. Det er altså et sanseligt wellnessevent, der vil efterlade dig fornyet og afslappet. Husk at spise og drikke, inden du kommer, for at undgå dehydrering, og medbring badetøj og drikkedunk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *