De bedste thai restauranter i København

bedste thai restauranter i københavn

Thai Curry, stegte ris, kokossuppe og alle de andre lækkerier, som du har fået på ferien i Thailand, kan du nyde i lige så god kvalitet i København. Men kun hvis du ved, hvor du skal finde det? Heldigvis findes nogle af de bedste thai restauranter i København på centrale steder, så du nemt kan vælge autentiske thairetter på næste restaurantbesøg.

bedste thai restauranter i københavn

Nogle af de bedste thai restauranter i København har varierede menukort, der byder på både fusionsmad og retter fra andre lande. De 4 bedste ligger centrale steder som på Halmtorvet, i Istedgade, på Nørrebro og Vesterbro

De kan prale af alt lige fra Michelin-stjerner over at være Danmarks ældste thai restaurant og til at have kendte ejere og sans for kvalitet. Spis der noget oftere – du får som regel mere for pengene på thai restauranter!

Hvor spiser du god thaimad?

Thaimad er ikke bare thaimad. Den bedste thaimad finder du hos de 4 bedste thai restauranter i København:

  • N.obu
  • Thai Esan
  • Falang
  • Kiin Kiin

Restauranterne ligger fordelt rundt om centrum, og har alle et alsidigt spisekort med både klassiske thairetter og det mere unikke og kulinarisk specielle.

Fusion af Asien og Danmark

N.obu står for Northern Obu i Japan. Men det spændende spisekort byder også på uovertruffen thaimad. Restauranten ligger centralt i København på Halmtorvet, og den minimalistiske indretning vidner om sans for det essentielle – gode råvarer, gastronomisk håndværk og sans for den gode smag.

Landets ældste thai restaurant

Thai Esan eller Baan Thai Isarn, som den kaldes efter generationsskiftet, ligger midt på Vesterbro, og er en af Danmarks første thai restauranter. Restauranten har i 2019 vundet en pris for Byens Bedste Take Away. Så du kan roligt bestille hjem til hoveddøren uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kulør på tilværelsen

Falang er kendt for sit meget farverige interiør, og har en central placering i Istedgade. Med kendte navne som Casper Christensen bag afspejler både menukort og navnet (der betyder ”hvid europæer”) den danske smag for thaimad. Og vil du slutte måltidet af en med en dansk klassiker som bananasplitP Så er den også at finde på menukortet.

Verdens eneste Michelin-thairestaurant

Kiin Kiin er beskedent placeret på Nørrebro, men menukortet er alt andet end beskeden. Københavns dyreste thai restaurant kan tillade sig at tage prisen for retterne, der som den eneste thai restaurant i verden uden for Thailand har fået en Michelin-stjerne.

Hvornår har du sidst været på thai restaurant?

At gå ud og spise på restaurant er for mange kun noget, der foregår ved særlige lejligheder. Dette skyldes både prisen og tiden, men ofte også at et restaurantbesøg kræver ekstra pæn påklædning og nogle steder lidt stiv etikette.

Der adskiller thai restauranter sig – positivt. På en thai restaurant er der naturligvis også gode bordmanerer. Forskellen ligger i afslappetheden omkring påklædning og etiketten, som på mange måder også  kendetegner thailandsk kultur – så længe at det gøres med respekt for andre. Måske er det også det at spise med pinde, der virker mindre formelt end kniv og gaffel?

Priserne er ofte langt billigere end på andre restauranter. Så du kan faktisk tillade dig at gå oftere på thai restaurant for det samme budget. Så måske er det værd at overveje, næste gang du skal vælge en middag på en restaurant?

Læs også guiden til: De bedste restauranter ved Rådhuspladsen

Kommentarer til de bedste thai restauranter i København

Har du kommentarer til hvilke der er de bedste thai restauranter i København, så skriv det endelig nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *