Klatreskove i København

klatreskove i københavn

Hvor finder du klatreskove i København? Vil du lege abe for en dag og svinge dig i trækronerne. Så tag på tur til en af de sjove klatreskove i København, hvor udsigt over Savannen i Zoo, forhindringsbaner i 17 meters højde og masser af sug i maven er garanteret. Du behøver ikke have nogen erfaring i at klatre, og det er også muligt at tage med i klatreskoven blot for at kigge på de andre, hvis du ikke selv tør endnu.

klatreskove i københavn

En klatreskov er en forhindringsbane i trætoppene, hvor du med sikkerhedsudstyr klatrer via en rute. Forskellige sværhedsgrader og alderskrav gør klatrebaner sjove for hele familien, og du finder flere klatreskove i København og omegn.

Så pak picnickurven og find modet frem, når du tager med venner eller familie til den adrenalinfremkaldende udfordring.

Du finder klatrebaner i Søndermarken, ved Frederiksdal Slot og Glostrup. En rigtig god offline (eller måske netop ikke) beskæftigelse for hele familien!

Hvad er en klatreskov egentlig?

En klatreskov, eller klatrebane, er en rute i trætoppene, hvor du på forskellige måder skal komme frem via reb, klatring og svævebaner. Klatreruter findes i forskellige sværhedsgrader, men er som regel henvendt til alle aldersgrupper ud fra en minimumshøjde eller et alderskrav. I København finder du sjove klatreskove som:

  • Klatreskoven
  • GoMonkey
  • Frederiksdal Klatrebane

Naturligt beliggende i områder med træer er banerne ikke placeret i midtbyen, men i udkanten af Københavns Kommune. Alle klatreskove i København er nemme at komme til med både offentlig transport eller bil.

Kom forbi hængende indkøbsvogne…

Der hænger indkøbsvogne, der hænger ølkasser, der er svævebaner, og der er op til 17 meter ned på den sværeste rute i Klatreskoven i Glostrup.

Forskellige baner til forskellige aldre gør det til en succesoplevelse for alle, og du er velkommen til at tage mad og et picnic-tæppe med til frokosten efter klatringen. Sikkerhedsudstyr låner du naturligvis på stedet.

Med et kig ind over Savannen i zoo

GoMonkey klatrebanen ligger både i Gladsaxe og i Søndermarken på Frederiksberg. Fra forhindringsbanen i trætoppene i Søndermarken er der nogle steder kig ind over Zoo, og der er 11 meter ned til jorden, der hvor du klatrer højest.

Alt nødvendigt sikkerhedsudstyr kan lånes på stedet. Banen er bygget med omsorg for træerne, så intet ødelægges trods hyppigt brug. Overvej om næste børnefødselsdag skal holdes her?

En kongelig klatretur

Nordpå ved Furesøen nær Frederiksdal Slot finder du Frederiksdal Klatrebane i Virum ved Lyngby. På 4 forskellige baner kan du teste forskellige sværhedsgrader og udfordre venner eller familie i trætoppene i det smukke skovdistrikt.

Sikkerhedsudstyr låner du onsite, og du kan købe is, kaffe og sodavand på området, der også har sin egen parkeringsplads.

Tag hele familien med!

Klatreskove i København og resten af Danmark er henvendt til hele familien. Så længe de mindste er over en vis højde, er sikkerheden god nok til, at selv børn må og kan klatre i højderne. Det er sjovt for alle på grund af det sus og det adrenalin-kick, det giver, når banen skal klares sammen helt oppe i trætoppene.

Tag på en offline oplevelse med hele familien på en klatrebane i trætoppene… Hvis I tør!

Læs også guiden til de bedste skøjtehaller i København her.

Kommentarer til klatreskove i København

Har du kommentarer til klatreskove i København – har vi misset nogen – er nogen blevet nedlagt – eller har du en helt anden kommentar, så skriv nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *