De fede butikker i København

fede butikker i københavn

Kender du disse 6 fede butikker i København?High end design fra top til tå? Secondhand design-items? Eller jeans med tilhørende støvler og jakke? Du finder det hele i det store udvalg af fede butikker i København – og du kan læse om 6 af de fedeste lige her!

fede butikker i københavn

Hvis du er på udkig efter fede butikker i København, så gå målrettet efter de unikke design, den gode kvalitet og de særlige fund. Tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder findes overalt i hovedstaden.

Vi har fundet 6 lækre butikker, som du under ingen omstændigheder bør overse, når du skal ud og shoppe i København.

Shop løs…

…i de fede butikker i København. Her er 6 af dem, du ikke må gå glip af på din shoppingtur:

  • Brund – Jeans & Boots
  • I Blame Lulu
  • Kgs. Nytorv Sko
  • Kyoto
  • ArtFusion
  • Henrik Vibskov Boutique

Bred variation og unikke items er kendetegnende for de 6 butikker. De byder på alt fra secondhand til sko og high end design til både mænd og kvinder. God shoppe’nøjelse!

Det komplette look til mænd

Nordre Frihavnsgade har jeans til mænd med tilhørende støvler og jakker, så du kan få det komplette look. Du finder de lækre jeans hos Brund – Jeans & Boots, hvor der er alle de snit og denimnuancer, som du kan ønske dig. 

Seconhand design-fund

Både på Gammel Kongevej og Rosenvængets Allé finder du high-end secondhand butikken I Blame Lulu. Butikkerne er fyldt med brugte designer-items, som alle er unikke. Så du sagtens kan besøg begge butikker uden at finde det samme.

En gammel kending på fødderne

På Kongens Nytorv har der i mere end 20 år ligget den lækre skobutik Kgs. Nytorv Sko med mærker som Clarks, GEOX og Wonders. Sortimentet i butikken udvælges af personalet selv. Så du finder altid en unik sammensætning af skomodeller til både mænd og kvinder.

Skandinavisk og internationalt

Istedgade er stedet, hvor skandinaviske brands som ARKK og internationale brands som franske A.P.C. mødes i butikken Kyoto. Du finder både elegant design og mere street-like items. Kort sagt: Et skønt mix af alt det fedeste fra hele verden. 

Feminint slow fashion

Beliggende i Ny Østergade kan ArtFusion byde på såkaldt slow fashion. Det er modetøj, der tager hensyn til miljøet, og fremstilles på en bæredygtig måde. Stilen er feminin, og de forskellige items kan nemt sammensættes på forskellige måder til enhver situation. 

Farverigt high end design

Er du på jagt efter farverigt high end design? Så slå vejen forbi Krystalgade, hvor den kendte designer Henrik Vibskov har sin butik, Henrik Vibskov Boutique. Du finder det hele fra basis-items til festtøj og accessories – og alt sammen i et design, der er nemt at dresse up eller ned efter anledningen. 

Planlæg din shopping!

København er en stor by, så det er en god idé at planlægge din shopping-rute, så du er sikker på at nå rundt til alle de fede butikker. Husk at indtænke forsinkelser på grund af myldretid, og besøg butikker i én bydel ad gangen, før du tager videre til den næste bydel. Du undgår på den måde at spilde tid på unødig transport.

Læs også guiden til de bedste cafeer på Christianshavn her og vores foretrunkne vinbarer på Østerbro her.

Kommtarer til de 6 fede butikker i København

Har du et bud på nogle flere fede butikker i København? Så vil vi meget gerne høre mere om dem nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *