Kontorhoteller i København

kontorhoteller i københavn

Et kontorhotel i København er løsningen, hvis du har brug for kontorplads til din opstartsvirksomhed, eller dit firma er vokset ud af sine nuværende lokaler? Eller der er brug for midlertidig kontorplads i København i en periode. Læs med, og find ud af, hvor du finder billige kontorhoteller i København.

kontorhoteller i københavn

Der kan være både praktiske og psykologiske grunde til at finde et kontorhotel i København. De praktiske kan handle om alt lige fra at flytte firmaet ud af de hjemlige omgivelser, og til at få dækket et akut – og måske midlertidigt behov – for at få plads til alle medarbejderne.

De psykologiske grunde til at vælge et kontorhotel i København

De psykologiske grunde handler om at sende de rette signaler til kunderne. For i nogle brancher signalerer en adresse i København, at du holder til der, hvor det sker – og der, hvor det er nemmest at tiltrække de bedste medarbejdere i branchen. Det kan lyde som noget værre snobberi. Men det er utroligt nok nødvendigt nogle gange for at få den rigtige troværdighed overfor kunderne.

Har du brug for en adresse i København, kan det selvfølgelig løses ved at købe dig ind hos nogle af de steder, hvor de tilbyder adresseservice. Der ligger flere af den slags tjenester med fashionable adresser på Rådhuspladsen og lignende dyre adresser. Her har du også mulighed for at leje et mødelokale på timebasis, hvis du har brug for at mødes med kunder.

Har du et reelt behov for kontorplads, er de dyre adresser lig med høj husleje. Her er der penge at spare, ved at gå efter adresser, der ligger lidt længere fra centrum. F.eks. finder du billige mødelokaler her på Frederiksberg. De kan lejes helt ned på time- eller dagsbasis, lige som du naturligvis får en billigere husleje, hvis du tegner dig for en længere periode.

Hvordan sidder du på dit kontorhotel?

Hos de fleste kontorhoteller følger der både skrivebord, kontorstol, internet og kaffe eller te med i huslejen. Det gør det nemt at flytte ind, og minimerer dine opstartsomkostninger ved lejemålet. Det er dejligt, hvis du er helt ny. Eller kun har brug for pladsen i en kortere periode.

Men vil du sikre dig, at du sidder godt og ergonomisk korrekt, kan det betale sig at købe din egen kontorstol. For du kan ikke forvente at få det sidste nye skrig inden for kontorstol, når du lejer plads på et kontorhotel i København. Eller nogle andre steder i landet for den sags skyld.

Det sidste nye skrig inden for kontorstole er stole, der ikke bare er ergonomiske. De understøtter såkaldt Active Sitting. Det gælder f.eks. disse kontorstole fra iStol her!

Active Sitting handler om at understøtte kroppen, så lænd og rygsøjle altid sidder korrekt, uanset hvordan og hvor uroligt du sidder på stolen. Her er den almindelige ergonomiske kontorstol designet til, at du skal sidde ret op og ned hele dagen.

Og det er det jo de færreste af os, der gør!

Vi bevæger os lidt rundt på stolen i løbet af arbejdsdagen, netop for at få lidt variation i den måde vi sidder på. Det fører nemt til problemer, hvis stolen ikke er designet til at sidde i andre stillinger end lige ret op og ned.

Det er det, der gør kontorstole med Active Sitting til en god investering.

Læs også CPHHygges guide til de bedste restauranter ved Rådhuspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *