De bedste vinbarer på Østerbro

bedste vinbarer på østerbro

En god drue i glasset og afslappetheden indfinder sig hurtigt. Tag ud på Østerbro og tjek de lokale vinbarer ud. Der er lidt af det hele og alt, du skal bruge af gode vine, snacks og formidabel stemning. De 3 bedste vinbarer på Østerbro byder på både hygge og kvalitet uden en masse dikkedarer. Og så har de længe åben. 

bedste vinbarer på østerbro

Uanset om du har været på vinbar før eller ej, så skader det aldrig at vide, hvor du finder de bedste vinbarer på Østerbro. De tre bedste har hver deres særpræg hentet fra Italien, økologi og caféstemning, så du uden risiko for gentagelse kan besøge alle tre.

Tag på vinbar, og nyd et glas og nogle snacks efter arbejde, inden byturen, eller når noget skal fejres.

Har du været på vinbar på Østerbro før?

Ellers så kan du jo starte med at tjekke de 3 bedste vinbarer på Østerbro ud:

  • Beviamo Winebar
  • Pasteur Vinbar
  • La Esquina

De tre vinbarer udmærker sig ved det gode vinkort, men også ved stemningen og de lækre snackmuligheder. Nyd et glas ude eller inde på Østerbros 3 bedste vinbarer. 

Lad os drikke!

Den italiensk-inspireret vinbar, Beviamo Winebar ligger på Ndr. Frihavnsgade og har åben fra kl. 16-24 alle dage undtagen søndag. Højstole langs baren eller cafestole om små borde giver rig mulighed for selv at vælge stemningen. Og så kan du naturligvis få alle de traditionelle antipasti, der kendetegner en ægte italiensk bar.

Lad os drikke vin og spise ægte italiensk antipasti året rundt. Så er du næsten i Italien!

Grøn glæde med druer

På Trianglen finder du skønne økologiske og biodynamiske vine hos Pasteur Vinbar. Du kan få både snacks og varme retter til din vin, og indretningen med højborde er på én gang afslappet og elegant. Sid inde eller ude og snup et glas druer, et glas humle eller et glas spiritus – alt baseret på de bedste råvarer.

Vinbaren har åben hver dag fra kl. 15 til 22 undtagen søndag og mandag. Så der er ingen undskyldning for ikke lige at snuppe et glas vin på vej hjem fra arbejde!

Café og vinbar i ét

Kombineret café og vinbar gør La Esquina til en farlig cocktail, der nemt kan optage hele din dag. Alle de lækre småretter side om side med et godt vinkort og gennemført hygge gør det ganske enkelt svært at forlade stedet igen. Beliggende i Ryesgade og med en daglig åbningstid fra kl. 10 til 23 eller 00:30 matcher enhver undskyldning for et godt glas vin… eller to. Eller…

Hvornår skal du tage på vinbar?

Et besøg på en vinbar ligger ofte fra et sted over middag til sen aften. I hverdagene er en vinbar god til en fyraftensdrink efter arbejde eller studie. I weekenden er vinbarer et genialt sted at mødes med vennerne og varme op til en bytur eller afslutte en god middag.

Du kan tage på vinbar, når du ellers ville snuppe et glas vin derhjemme. Eller når der er noget at fejre. F.eks. fødselsdag, eksamen, jubilæum, nyt job. Ja, du kan selv finde på flere!

Se også guiden til: De bedste caféer på Christianshavn.

Kommentarer til “De bedste vinbarer på Østerbro”

Så endelig kommenter nedenfor. Uanset om du har ris eller ros eller om du syntes vi har misset en af de vigtigste og bedste vinbarer på Østerbro, ja så skrive det nedenfor her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *