Skøjtehaller i København

skøjtehaller i københavn

Du har måske hørt bedstefar berette om dengang i gamle dage, hvor der var rigtig isvinter, og de altid stod på skøjter på Søerne. Isvinter bliver det sjældent nu, og det er ikke længere tilladt at skøjte på Søerne. I stedet kan du heldigvis nyde isen i en af de indendørs skøjtehaller i København. Læs med, og få 5 bud på, hvor det skal foregå.

skøjtehaller i københavn

I de 5 skøjtehaller i København, som vi omtaler i denne artikel, har du mulighed for forskellige former for aktivitet på isen. Du kan skøjte i dagtimerne med voksne og børn, om aften under diskokugler og kulørte lamper, eller du kan afprøve dit talent inden for sportsgrene som ishockey eller curling.

Nyd isen næsten året rundt uafhængigt at vejret. 

Trænger du til is og skøjter?

Så besøg en af de mange skøjtehaller i København og omegn. Her er en liste over 5 skøjtehaller, hvor du kan dyrke issport eller bare nyde en skøjtetur på isen: 

  • Østre Skøjtehal
  • Hvidovre Curling Club
  • Gladsaxe Skøjtehal
  • Frihedens Idrætscenter
  • Hvidovre Ishockey Klub

Skøjtehallerne er alle indendørs, og nogle har fælles adresse. Typisk er hallerne lukket om sommeren, nogle har åbne om foråret, mens alle har åbne om efteråret og vinteren. Du kan leje skøjter og benytte banerne mod betaling.

Skøjt efterår og vinter

Østre Skøjtehal har åbent efterår og vinter. Du kan leje skøjter på banen og skøjte rundt sammen med voksne og børn, når der ikke foregår ishockey eller andre sportsaktiviteter på banen. Skøjtehallen ligger på Sionsgade i København Ø.   

Prøv kræfter med curling

I Hvidovre Curling Club er der udover efterår og vinter også åbent om foråret. I hallen har du mulighed for at benytte curlingbanerne til sjov med familie og venner, eller måske som en teambuilding-oplevelse med kollegaerne?

Der er også særlig senior+ curling for personer over 60 år. Hallen finder du på Hvidovrevej.

Skøjt og dans disko på isen

Men en sæson der strækker sig fra efteråret og hen over vinteren er Gladsaxe Skøjtehal en oplagt destination, når der skal ske lidt aktivt og sjovt i efterårsferien eller hen over julen.

Du kan skøjte om dagen og nyde diskokugler og kulørte lamper til diskomusik om aftenen. Også børnefødselsdage er populære at holde på den store skøjtebane beliggende på Gladsaxevej.

Lær at stå på skøjter

I samme hal som Hvidovre Curling Club holder til, ligger Frihedens Idrætscenter på Hvidovrevej. Her finder du også en traditionel skøjtehal med mulighed for at skøjte både forår, efterår og vinter.

Har du ikke prøvet at stå på skøjter før? Så er der gratis prøvetime for alle på Hvidovre Skøjteskole.

Afprøv ishockey

Som endnu en mulighed for sportslig aktivitet i skøjtehallen på Hvidovrevej er der Hvidovre Ishockey Klub. Her kan du prøve om ishockey er noget for dig, og har du planer om et firmaevent eller en polterabend? Så lej hele banen for en aften!

Sæsonen for at spille ishockey løber fra efteråret hen over vinteren og slutter sidst på foråret.

Hyg på isen med vennerne

Tag ud og spil ishockey eller curling med venner og familie – eller nyd et par timer på skøjter med en god ven eller First date. Temperaturen er altid den samme i skøjtehallerne, så du behøver ikke at bekymre dig om regn eller storm udenfor.

Og glem ikke ungerne! De fleste børn har en god balance og elsker at stå på skøjter.

Læs også artiklen: Hvor langt er der rundt om Søerne?

Kommentarer til skøjtehaller i København

Har du erfaringer med nogle af ovenstående eller har du tips og tricks til andre skøjtehaller? Så er det her du kan kommentere det, så din viden kan komme andre til gavn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *