CPH Wiki

På denne side kan du finde en oversigt over artikler på CPH Hygge.

Bedste cafeer på Christianshavn – Her får du nogle af de bedste cafeer på Christianshavn. Vi har blandt andet kigget på en rigtig god girls night out cafe på Christianshavn, såvel som en cafe på Christianshavn, der er rigtig god for dig, der lige skal have en kop kaffe eller nyde en frokost. Sidst har vi kigget på en cafe, der kunne være rigtig god til den første date! Læs hele artiklen om de bedste cafeer på Christianshavn lige her.

Fede butikker i København – Er du i tvivl om hvor du skal shoppe, så er læs denne guide til fede butikker i København. Uanset om du er ude efter lækre designermærker, de smarteste sko eller er mere til en god deal i en af Københavns mere eksklusive second hand butikker.

Hvor langt er der rundt om Søerne – Det er en af de ting, som mange københavnere søger på. Her får du svaret på hvor langt der er hele vejen rundt om Søerne såvel som du får en masse andre svar på finurlige facts om Søerne.

Restauranter ved Rådhuspladsen – Her får du en liste over de bedste restauranter ved Rådhuspladsen. Vi kommer omkring det meste af verdens køkkener, når du vil spise godt på Rådhuspladsen.

Skøjtehaller i København – De fleste indendørs skøjtehaller i København ligger faktisk i Hvidovre og ikke i selve København. Du kan dog også finde en enkel på Østerbro. Læs mere om skøjtehaller i København her!

Vinbarer på Østerbro – Find vores favorit vinbarer på Østerbro. Nogle bare hyggelige og andre med fuld knald på vinen.

Denne liste bliver udviddet som der kommer flere og flere artikler på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *