De 3 bedste tøjbutikker på Strøget i København

Planlægger du en strøgtur til hovedstaden? Og vil du gerne finde et lækkert outfit eller to til en god pris? Så læs med her, og få gode råd til de bedste shoppestedet på Strøget i København!

de bedste tøjbutikker på strøget

De bedste tøjbutikker på Strøget – Når du kommer ind på Strøget, er det nemt at blive overvældet. Der er nemlig et væld af forskellige butikker, masser af mennesker og sågar et par gadesælgere.

Derfor ender du også nemt med at gå ind i de forkerte butikker. Eller du kommer tomhændet hjem, fordi du ikke kunne finde noget i din stil. Af den grund er det en god idé at forberede dig lidt hjemmefra. På den måde ved du, hvilke butikker vil besøge, og du kan lettere finde det, du mangler.

Vi har samlet de tre af de bedste tøjbutikker på Strøget. Og de er vidt forskellige, så mindst én af dem vil helt sikkert passe til din smag og dit budget!

1. Illums Bolighus for et stort udvalg

Du tænker måske, at Illums Bolighus kun har møbler og tilbehør til hjemmet, men det er langt fra sandheden. Illums er nemlig en enorm butik med alt, hvad hjertet begærer – inklusiv lækker mode.

De har f.eks. det lækre mærke Mos Mosh. Her får du god kvalitet og en flot pasform til en fair pris. Og så er de altid med på den seneste mode, så du kan holde dig trendy. Find mere fra Mos Mosh hos Fashion Fifteen her, og se en del af udvalget!

Udover Mos Mosh kan du også finde mange andre fede mærker i Illums Bolighus. De er alle samlet ét sted, men stil og pris varierer, så der er altid noget for enhver smag!

2. Birger Christensen for luksus

En anden populær forretning på den berømte gågade er Birger Christensen. Det er mærket til dig, der er vild med luksus og eksklusive design.

Butikken er kendt for at være shoppestedet for alle de mest kendte luksusmærker som f.eks. GANNI, Moncler og Jil Sander. Og så sælger de selvfølgelig også deres egne flotte, danske design.

Service er altid i top hos Birger Christensen, men du betaler selvfølgelig også prisen. Det er en butik til dig, der værdsætter den allerbedste kvalitet, og har pengene til det. Men så er du også garanteret både en god oplevelse og et lækkert outfit.

3. Companys for kvalitet på budget

Vil du gerne have god kvalitet uden at tømme sparebøssen? Så er Companys Original et godt sted at starte. Det er nemlig ikke en discountbutik, så kvaliteten er i orden, men priserne er samtidigt ikke helt hen i vejret.

Companys forhandler, udover deres egne design, en lang række forskellige mærker. Stilen er moderne og chik, og de er altid med på de seneste trends. Deres tøj er lavet af god kvalitet, så det holder til at blive brugt. Og du kan have glæde af det i lang tid.

Lav en shoppeliste, og kom afsted!

Nu har du fået tre gode bud på, hvor du kan starte din shopperejse i København. Så nu er det bare om at komme afsted og få fat i de lækre outfits, du går og mangler!

Læs også: Guiden til de bedste restauranter ved Rådhuspladsen.

Dine bedste tøjbutikker på Strøget?

Har du forslag eller kommentarer til artiklen om de bedste tøjbutikker på Strøget, så kommenter det gerne nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *