Bæredygtig elektronik i København

Hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet og tjene ekstra penge, så kan du læse med her og få gode tips til, hvordan du kan gøre en indsats for miljøet og stadig tjene lidt ekstra lommepenge.

Hvis du er typen, der elsker at investere i den allernyeste elektronik, men alligevel får det en lille smule dårligt over den der brug-og-smid-væk-kultur. Så har vi et par gode tips til, hvordan du kommer det problem til livs. Du kan starte med at samle alle dine gamle iPhones, iPads og så videre og så gå ned i Bluecity. Her kan du nemlig sælge brugt elektronik i København og samtidig gør du jo faktisk noget rigtig godt for miljøet.

Det er nemt og smart

Det er faktisk ret nemt og smart. Det eneste du skal gøre, inden du møder op i en af Blue City butikkerne, er at oplade dine gamle produkter, så personalet kan tjekke standen på de produkter, du kommer med. Og så skal du medbringe gyldigt billede- og adresselegitimation – og til sidst skal du også sørge for at medbringe det ekstra udstyr, som hører med til dine enheder. Hos Bluecity går de meget op i sikkerhed, så de sørger for at rense din telefon for gamle data, billeder og beskeder, så det ikke ender i de forkerte hænder.

Prisgaranti på opkøbspris

Hos Bluecity er der heldigvis prisgaranti. De lover nemlig, at de slår andre firmaers opkøbspris på nettet. Butikkerne vil altid vurdere prisen på det enkelte produkt ud fra produktets stand. Det betyder i realiteten, at du ikke behøver at rende hele byen rundt for at finde den bedste pris, men bare kan gå ned i Bluecity og få den bedste pris for dine gamle produkter.

Køb nyt brugt

Du kan ikke kun sælge dine gamle produkter. Du kan selvfølgelig også selv købe brugte smartphones, hvis du ønsker det. Så gør du atter en god gerning for miljøet – og selvfølgelig også for din pengepung. Det kan også være en rigtig god løsning, hvis dine børn gerne vil have en ny iPhone, men du synes ikke, at du vil investere i en helt ny – både fordi det er dyrt, men også fordi børns telefoner har det med at ende de mærkeligste steder f.eks. bliver de glemt i klubben, tabt. Centeret eller smadret i skolen.

Gør en ende på dine bekymringer ved at investere i brugt elektronik i København. Det er godt for alle.

Indholdsbillede: https://unsplash.com/photos/yPFAAwomTYQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *