Er du udfordret på studiet? Få hjælp til din præstationsangst

Det nærmer sig eksamenstid for mange studerende, men betyder det for dig, at du kæmper med præstationsangst? Desværre viser undersøgelser, at det er noget, rigtig mange studerende kæmper med. Det kan være svært at komme til livs uden de rette værktøjer, og måske du ikke selv har været i stand til at sætte ord på, hvad det er, der er svært. Præstationsangst blandt studerende er udbredt, men det betyder også, at der er hjælp at hente.

Ved en psykolog med speciale i blandt andet præstationsangst vil du blive præsenteret for værktøjer og redskaber, der kan gøre dig bedre i stand til at håndtere din hverdag. Selvom studie kan være hårdt til tider, er det vigtigt, at man er i stand til at bibeholde motivationen og lyst til at møde op, og det kan være svært, hvis præstationsangsten overskygger mange andre ting. Find din psykolog i København og få hjælp til dine udfordringer.

Vigtigheden af mental trivsel

Det er efterhånden ikke længere nogen hemmelighed, at det mentale spiller enormt ind på vores fysiske ydeevne. Man er ikke sit mest højtfungerende jeg, hvis ikke man er i stand til ordentligt at håndtere udfordringer i hverdagen i forbindelse med sit studie. Der er rigtig mange, der møder en mur, når de skal møde op på studiet. For nogle kommer det i form af angst, mens andre kæmper med blandt andet stress og depression.

Der bliver heldigvis gjort meget for at minimere netop disse tilstande, men at tale med en psykolog kan være et skridt på vejen, du selv skal tage. Det kan være grænseoverskridende første gang, men flere og flere danskere snakker med psykologer, og langt de fleste stifter i løbet af livet bekendtskab med en. Derfor skal du aldrig se det som et tabu at række ud til en psykolog, men tværtimod som et tegn på styrke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *