Få masser af motion og oplevelser, på én og samme tid

Der er mange spændende ting at købe, når du er i København

Motion er en af de ting i livet, der bare skal gøres. Men motion kan jo være mange ting. Det er ikke nødvendigvis hård styrketræning eller 10km. Løb. Der er så mange andre måder at motionere på, hvor du stadig får en masse ud af det, men hvor det måske også er lidt sjovt eller spændende imens, så man får motion og oplevelser på samme tid. 

Gåtur i København

København er nok den by i Danmark, der har flest oplevelser, ser og smukke kunster værker. Så nærmest uanset, hvor du er, får du noget at se på. Derfor er en lang gåtur i København den perfekte måde at få motion på. Måske kan du gå et sted hen, du ikke har været før. Her kan du måske se noget, du ikke har set før. Måske ser du en lille café, du bare skal prøve, eller en fin butik du aldrig har været i før. 

En gåtur er jo ikke den hårdeste form for motion. Men det er altså stadig motion. Motion handler om at bevæge sig og det gør man jo netop, når man går. Så hvis du ikke er så vild med at løbe eller styrketræne, kan en lang gåtur på en time eller to, altså også gøre en forskel. Så får du også frisk luft og kommer væk fra hjemmet og alle skærmene derhjemme. 

Sjov motion udendørs

Et godt tip til dig, der har svært ved at komme i gang med motionen, er at finde noget, du synes er sjovt og så gøre det udendørs. Med frisk luft og vind i håret får man bare lidt mere motivation til at komme i gang og give den gas. Så er det heller ikke helt ulækkert og fugtigt, når du begynder at svede, da du får den friske luft på dig. 

Hvad sjov motion er, kan jo være meget forskelligt fra person til person. Måske er det sjipning, måske er det med en hulahopring, måske er det nogle små øvelser eller måske skal du lege vandkamp med venner eller børn, så du får løbet rundt. Der er mange måder at lave motion på, hvor du måske ikke lægger så meget mærke til, at du laver motion. Netop det kan være en rigtig god måde at få noget motivation på og at komme i gang med det, hvis det er svært for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *