Sådan får du optimal komfort i din bil med nye luksus bilmåtter

car mats

Der er mange bilejere, der godt kunne tænke sig noget ekstra komfort i bilen, men måske ikke synes, at de har råd eller tid til at optimere bilen. Det kan man jo godt forstå, i og med at der er nok at se til i det daglige, hvor børn skal hentes, mad skal indkøbes og jobbet skal passes. Her guider vi derfor til, hvordan man alligevel med få og gode midler kan optimere bilens komfort, så man næsten føler, at man har fået en ny bil. Læs med her og bliv klogere. 

Tilpassede luksus bilmåtter

Har du trang til at skabe et dejligt og komfortabelt indeklima i din bil, kan du med fordel opgradere den med luksus bilmåtter fra https://www.carmatscustoms.com/. Bilmåtterne er tilpasset din bil og emmer af komfort og luksus. Bilmåtterne kan nemt rengøres og støvsuges, når de bliver fyldt med skidt og sten, og samtidig er de lavet af et slidstærkt materiale, der holder til alt det slid, som de bliver udsat for. De kan sagtens være løsningen, når I som familie også skal køre langt i bilen på ferien, og ungerne sidder på bagsædet med sko og støvler på, og også trænger til et blødt materiale til fødderne, hvis de vil sidde i strømpesokker. 

Vask bilen udvendigt og indvendigt

Det koster faktisk bare nogle kræfter og noget sæbe at vaske bilen udvendigt og indvendigt. Der findes ikke noget som en ren bil, hvor man nærmest kan lugte forskellen, når den har fået tørret alle panelerne af, og gearstang, rat og øvrige overflader er blevet vasket grundigt af. Der bliver let støvet i en bil, fordi man hele tiden lukker støv og skidt ind, men den kan også hurtigt dufte ren igen.

Man kan også bruge et særligt betræk vaskemiddel, så betrækket i sæderne også kan få en tur, og dernæst kan du vaske den udvendigt. Udvendigt kan både hjul, dæk, kofanger og lygter samt de øvrige overflader få en tur med sæben, og dernæst blive tørret grundigt med en klud. Når du laver denne gennemgang af bilen i forhold til rengøring, er det også tit her, du finder, hvis der er en lille rustplet, et slag eller andet, som mekanikeren skal udbedre. Så betragt det som kvalitetstid med din bil, fremfor at tage den gennem vaskehallen. 

Sørg for korrekt luft i dækkene

Hos tankstationerne kan du finde et sted, hvor du kan måle dæktrykket. Her kan du se, om bilens dæktryk skal justeres og herefter kan du justere det med den luft, som står på stedet. Skal I ud og køre med trailer, tungt læs i bagagerummet eller campingvogn, er det ekstra vigtigt, at du giver noget ekstra luft til dækkene, så bilen ikke bliver understyret eller overstyret. 

Olie og sprinklervæske 

Olie og sprinklervæskebeholdningen kan du også tjekke i dette tilfælde, hvor det godt kan være noget, man glemmer. Det er dog altid noget, som man skal tjekke løbende, så man ikke lige pludselig kan se klart ud af ruderne eller olien løber tør. Det kan være en god ide at have en månedlig rutine med at tjekke disse ting. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *