Vil du gerne slippe for at vaske gulv derhjemme?

I en travl hver dag er det ikke ligefrem rengøringen i hjemmet, der er første prioritet, hvis man har meget at se til med familie, kæledyr og venner. Man kan bare ansætte en rengøringshjælp, der kommer i ny og næ og gør rent, men der findes en meget billigere løsning. Du har måske hørt om en robotstøvsuger, men vidste du, at man også kan få en sådan maskine der ikke kun kan suge støv og krummer op men som også kan vaske dit gulv?

 Man kan nemlig få en robot til gulvvask, der udover at støvsuge også vasker dit gulv helt uden du skal røre en finger. Hvor smart er det lige? En sådan maskine skal du kun investere i én gang og så er du sikret et rent hjem fremover uden besvær. Hvem vil ikke hellere have kvalitetstid med sin familie og venner fremfor at skulle svinge gulvmoppen efter en lang dag på arbejde. 

Weekenden er måske det eneste tidspunkt på ugen, hvor du har tid til den helt store rengøring, men også det eneste tidspunkt, hvor du kunne have tid til at hygge dig. Så hvorfor ikke gøre livet lidt nemmere for dig selv og prioritere din dyrebare tid med dem du elsker frem for at bruge tiden på at gøre rent? Der findes mange forskellige modeller og varianter, så hvis det kan virke uoverskueligt at finde den helt rette kan vi hjælpe dig med, hvilke ting der er gode at tage højde for, inden du vælger en robot. 

Det har f.eks. betydning, hvor stort et hjem du har, i forhold til robottens levetid uden opladning. Det er derfor en god idé at overveje hvor meget tid du tror den skal bruge for at komme rundt over det hele. Det er også værd at vide at ikke alle robotter fuldstændig kan erstatte en normal gulvvask med moppe og spand. En robot der vasker gulv er et super supplement til rengøringen i hverdagen og som kan klare det værste, der gør, at hjemmet ser pænt og præsentabelt ud. Man kan dog aldrig fuldstændig slippe uden om det sure arbejde derhjemme, medmindre man har hyret en rengøringshjælp, der kommer i ny og næ. 

Værd at bemærke er at en robot med gulvvask er rund og den kan derfor ikke komme helt ud i hjørner og afkroge. Robottens design er dog også noget du kan gå lidt efter, da den i de fleste tilfælde skal stå fremme et sted i hjemmet, så den nemt og let tilgængeligt kan gå i gang med rengøringen når det er tid. De findes ofte i sort, hvid eller sølv, så du kan også overveje hvilken der passer bedst i dit hjem.

Mens robotstøvsugeren gør rent for dig, kan du snuppe en drink. Hvad er aperol? Få svaret her, hvor du kan få opskriften på den perfekte drink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *