Du skal da bo i København

Hvis du først én gang har boet i København, er du ikke i tvivl. Det er her du skal slå dig ned og have din base fremover.

København er kendt som en af verdens lækreste og sikreste byer, hvor du har let adgang til alt, hvad dit moderne hjerte kan begære. Og der er næsten ingen grænser for, hvor fed en lejebolig København kan byde på.

Lejeboliger i København

København er en by i udvikling, og selvom det ofte lyder som en videnskab, er det faktisk ikke så svært at finde en virkelig god lejebolig i hovedstaden.

Københavns lejligheder findes i mange forskellige afskygninger, og der er helt sikkert også en, der passer til dit temperament og budget.

Bo på Teglholmen

Tag nu for eksempel Teglværkskajen på Teglholmen. Næsten 200 lejligheder fra to til fire værelser og mellem 90 og 140 kvadratmeter er samlet i et toplækkert moderne byggeri i bedste energiklasse.

Du kan se vandet uanset, hvilken bolig du vælger, og der er masser af moderne fællesfaciliteter – f.eks. en service, hvor du kan leje et værelse til dine gæster. Det betyder, at du måske kan få en federe lejlighed til færre penge, fordi du ikke behøver at sætte plads af til et gæsteværelse.

Køb en penthouselejlighed

Hvis du hellere vil være ejer end have en lejebolig, mens du stadig har fordelen af enestående udsigt og beliggenhed, kan du lægge billet ind på en af de nyopførte penthouselejligheder i Postbyen, København.

I et helt nyt centralt beliggende kvarter på postterminalens gamle grund bliver der opført smukke, slanke, runde huse med masser af faciliteter. Er det dig, der skal bo på toppen?

Lej en strandhave

Strandhaverne på Amager Strand er lejeboliger, som lever op til dine krav om fri luft og grønne omgivelser uden at gå på kompromis med hovedstadens fordele.

Bebyggelsen lige ved Københavns bedste badestrand består af både rækkehuse og traditionelle lejligheder. Det hele er moderne i nordisk stil med masser af lys.

Du kan nyde det stille liv i det 60.000 kvadratmeter store bilfri område, som opstår, fordi bilerne er gemt væk i parkeringskælderen. Strandhaverne er bæredygtighed og byliv i samme sætning.

Masser af boliger i København

Der er i det hele taget masser af boliger at få i København. Det gælder både centralt og i alle kvarterer. Tjek for eksempel Ressourcerækkerne, CobraHave eller Nordhuset i Ørestad. Her har du frisk luft, masser af lys, og metroen går direkte til centrum, før du har hørt et afsnit af din yndlingspodcast.

I Indre by kan du skele til Store Kongensgade 100, hvor masser at totalt gennemrenoverede lejligheder ligger, hvor Københavns Politis Station 2 plejede at være. Du får mellem 31 og 49 kvadratmeter til særdeles rimelige priser.

Lev i København

Københavnerlivet går i blodet. Det ved du, hvis du allerede bor i København, men leder efter en ny bolig. Hvis København stadig blot er en drøm for dig, skal du vide, at du får svært ved at undvære alle de skønne ting ved verdens lækreste hovedstad, hvis du på et tidspunkt finder på at flytte væk igen. Men det gør du nok ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *