Har Corona epidemien været hård ved jeres forhold? Parterapi kan være vejen frem

For mange mennesker har Corona epidemien vendt op og ned på deres hverdag, specielt i hovedstadsområdet har folk være meget slemt ramt. Nogle har været usikre på deres job, imens andre allerede har mistet det. Vi kan ikke gøre de samme ting som vi plejer og vi bliver hele tiden mindet om, at der er en sygdom der dominerer i vores land. Disse ting kan være meget hårde for et parforhold. Med parterapi Østerbro kan I finde hinanden igen. 

Har 2020 været et hårdt år for dig, din kæreste og jeres forhold? 

Rigtig mange mennesker lever i dag, et helt anderledes liv end de gjorde i januar sidste år – altså inden Corona kom og påvirkede vores hverdag. Danmark står i en situation som der ikke har været set i mange år. Det vil uden tvivl også have påvirket dig og dine nærmeste. Når man står i en krise, som vi har gjort i forhold til Corona epidemien så sker der ofte noget inde i en. Det kan være svært at sætte ord på hvad det er der sker, dels fordi man måske ikke helt selv ved det og fordi denne situation er så uvant. Alt dette kan påvirke vores forhold til andre menneske og specielt vores partner. Men med parterapi på Østerbro kan i få hjælp til at sætte ord på jeres følelser. 

Har i svært ved at finde en god rytme i den nye hverdag? 

I er måske ikke vant til arbejde hjemmefra og slet ikke samtidig. Har i også børn, så har I også af flere omgange skulle tage jer af dem, samtidig med at i skal passe jeres arbejde. Det er selvsagt hårdt for selv det stærkeste forhold at blive sat på sådan en prøve. Snakker I nu forbi hinanden og har svært ved at finde hoved og hale på det hele? Så kan det være at I skal prøve parterapi på Østerbro og få hjælp til at læse jeres problemer og igen snakke samme sprog. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *