Kombivognen er den perfekte barnevogn i København

kombivogn

Bor du i København eller en anden større by, er en kombivogn den perfekte løsning, når du skal vælge barnevogn. Vognene er nemme at komme rundt med i byen og kan bruges som både barnevogn og klapvogn, hvilket sparer dig for værdifuld opbevaringsplads.

Står du over for en familieforøgelse, står du sikkert over for et af de helt store dilemmaer i forbindelse med den – hvilken barnevogn skal du vælge? Der er jo så mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, at det i sig selv kan være svært. Læg dertil, at der skal ligge et lille menneske i vognen, som du ikke engang kender endnu. Det gør det kun ekstra svært at vælge den rette.

Bor du i byen, er det en god idé at gå efter en barnevogn, der er nem at komme rundt med. De smalle fortove, vejarbejde og små dagligvarebutikker, betyder, at du skal have en barnevogn, der kan vende på en 50-øre.

Et godt sted for dig at kigge efter sådan en barnevogn er på kombivogn.dk. Deres barnevogne har hjul foran, der gør det muligt for vognen at dreje hele vejen rundt om sig selv. Dermed kan du meget nemt vende den.

En kombivogn giver dig barnevogn og klapvogn i et

Har du allerede nu overvejet det med, at du jo kommer til at anskaffe en hel vognpark i løbet af dit barns liv? Du skal jo ikke bare have en barnevogn. Når dit barn bliver lidt større, får du også brug for en klapvogn.

Hvis du vil slå to fluer med et smæk og spare noget plads, kan det være en stor fordel for dig, at du vælger en kombivogn. Med den bruger du det samme stel til både barnevogn og klapvogn. Du får altså en barnevognskasse og et klapvognssæde, der kan sidde på det samme stel.

Det er med til at spare dig en masse plads. Det er jo sjældent, at du har nok af den – især efter du har fået barn. Med kombivognen kan du bare have klapvognsdelen stående på loftet eller i kælderen, til dit barn skal bruge den. Når barnet er vokset ud af barnevognsdelen, kan du sætte den på loftet eller i kælderen.

Få købt autostolen samtidig med køb af barnevogn

Hvis du også vil have klaret indkøbet af autostol, samtidig med at du køber barnevogn, er det også en god plan for dig, at du ser nærmere på kombivogn.dk. De har nemlig en pakke, hvor du blandt andet også kan få en autostol med i købet. Så kan du altså få klaret en række af dine største køb det samme sted. Det er virkelig smart og sparer dig for meget tid.

Du kan få barnevognsdel, klapvogn og autostol, der alle matcher i farven. Det er med til at gøre, at det bare ser lidt smartere ud, end hvis du har det i tre forskellige farver. Det er jo ikke noget, som din baby går op i, men det er helt sikkert rart for dig som forælder, der skal se på det. Så tjek kombivogn.dk ud, og se, om det er det rigtige for dig og dit kommende barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *