Leder du efter en hyggelig og spændende oplevelse i København?

Er ovenstående tilfældet, bør man besøge mysterymakers.dk med det samme. Her kan man booke en tur i et af de mange spændende såkaldte escape rooms. Det er egentlig en ting, som er startet i USA. Men i 2014 åbnede Skandinaviens første sted med escape rooms. Det er en oplagt oplevelse for både familien og vennerne. 

Leder man efter et escape room i københavn og omegn, er der gode nyheder. Det er en sjov oplevelse for hele familien. Det kan også være oplagt til personaleture med arbejdet. Det handler om at arbejde sammen, og derved styrkes fællesskabet. Efter det første escape room er åbnet i Danmark, har Mysery Makers haft fuldt hus. 

Hvad er escape room?

De populære escape rooms kom til Danmark i 2014. Det er en slags skattejagt for voksne. Sammen med sit hold, bliver man låst inde i et rum. Det er en masse mystiske rum, som om at man var med i en uhyggelig film. Her handler det om, at man gennem god kommunikation med sine medspillere skal løse gåderne i rummet. 

Rundt omkring blandt alle tingene i rummet er der hemmelige koder. Dem skal man sammen finde, samt løse hvordan man igen kan komme ud af rummet igen. Man har 60 minutter til at løse problemet. Det kræver god kommunikation, logisk tænkning og samarbejde at komme godt igennem det. Derfor er det en god teamworks-øvelse. 

Det okkultes gåde

Et af rummene hos Mystery Makers er kaldet for The Ritual. Her kommer man ind i en hemmelig loge. Det er i en kælder i København på en fin adresse. Det hele virker meget hemmelighedsfyldt. I rummet finder spillerne ud af, at logen er i gang med et ondskabsfuldt ritual. Man har her kun 60 minutter til at løse gåderne. 

Man kan desuden komme ind i såkaldte ”battle rooms”. Disse er perfekte til større selskaber, optakt til fester og for eksempel teambuilding events. Herved kan man teste sine medarbejdere og deres samarbejdsevner under lidt andre omstændigheder vel at mærke. Det kan være med til at styrke sammenholdet at løse problemer og komme over udfordringer. 

Mystery Makers vision

Mystery Makers er ude på at finde det indre legebarn frem i os. Når vi vokser op, glemmer vi ofte at udforske og lege. Afprøvning af grænser og nye ting kommer bagerst i køen, da andre ting virker vigtigere. I Escape rooms kan man få muligheden for at lege og lære nye ting om sig selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *