Sådan kan du give din virksomheds produkter en opgradering

damvig

Når du kigger på de produkter, du har i din virksomheds sortiment, er det så nogle, du synes er helt perfekte. Eller kunne de måske godt trænge til en opgradering? Mange virksomheder laver ikke om på deres produkter – selv efter mange år. Men markedet ændrer sig hele tiden, og selvom man måske ikke behøver lave store ændringer, er selv de små ændringer tilpasset markedet og de forskellige produkter vigtige for det fremtidige salg. Læs med her i denne artikel og find ud af, hvordan du nemt kan opgradere dine produkter, så de passer bedre til markedet – for eksempel med 3D Print Service.

Udarbejd en konkurrentanalyse

Det første du kan gøre for at give dine produkter en opgradering er faktisk at udarbejde en konkurrent analyse. På den måde kan du nemt skabe dig et overblik over, hvad det egentlig er, der kunne blive opgraderet ved dine produkter. Dette er især godt at lave for dine ældre produkter, hvor der måske er sket en stor ændring i markedet, siden du sidst har haft kigget på produktet. Dog er alle produkterne i din virksomhed værd at udarbejde en konkurrent analyse for. Måske skal priserne ændres, så de passer bedre til markedet? Måske skal designet på de forskellige produkter ændres lidt, så de passer bedre til markedet? Mulighederne er uendelige, når du først lige har fået øje på dem.

Lav nye emballager

Det andet du kan gøre for at give dine produkter en opgradering er at lave nogle nye emballager. Det kan du for eksempel gøre med en 3D Print Service. Når man giver et produkt en ny emballage, er man faktisk med til at snyde forbrugeren lidt – selvfølgelig på en lovlig og fornuftig måde. Her kan du måske få nogle af forbrugerne til at tro, at selve produktet et nyt, selvom det slet ikke er det. Bare ved at give emballagen en opgradering med en 3D Print Service. Du kan finde en god 3D Print Service på linket her hos https://damvig.dk/. Så er du allerede godt på vej mod en bedre og opgraderet emballage med 3D Print Service. Inden du udarbejder dine nye emballager med en 3D Print Service, er det dog en god ide at finde en grafiker, som kan udarbejde et fedt nyt design til de forskellige produkter, så designet stadig passer til virksomhedens brand og værdier.

Gør produkterne mere brugervenlige

Det tredje du kan gøre for at give dine produkter en opgradering er selvfølgelig, at du skal gøre produkterne mere brugervenlige. Måske har målgruppen for produktet ændret sig, siden produktet kom på markedet. Og det betyder, at det er en anden generation, som skal bruge dem. Her kan det så være en god ide at finde ud af, hvad målgruppens kendskab til produktet er, så det på den måde kan gøres så brugervenligt som muligt. Igen kan en 3D Print Service være behjælpeligt her, da de kan hjælpe dig med at 3D printe et mere brugervenligt produkt til dig, som du så kan sælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *