Få et helhedssyn på krop og sundhed hos Charlotte Bech

Charlotte Bech

Tror du også på, at kost og livsstil spiller en større rolle på vores helbred end som så? Så er du ikke alene. Og hvis du gerne vil vide mere – enten som privat eller sundhedsprofessionel – kan Læge Charlotte Bech hjælpe. Læs mere om mulighederne her!

Charlotte Bech er uddannet læge ved Københavns Universitet. I mange år arbejdede hun som læge på bl.a. Gentofte Amtssygehus og Rigshospitalet.

Her blev hun særligt interesseret i, hvordan hun kunne supplere almindelig, lægevidenskabelig behandling med veldokumenterede naturlige metoder. Det gælder f.eks. motion, kost, livsstil, yoga og det oldgamle indiske system Ayurveda.

Vil du også gerne have et mere helhedsorienteret syn på krop og sundhed? Så tilbyder Læge Charlotte Bech i dag kurser og efteruddannelse i København til både private og sundhedsprofessionelle. Her deler hun ud af al sin viden om kost, livsstil og Ayurveda!

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda er en ældgammel form for naturmedicin med rødder i Indien. Det er en naturlig behandlingsform baseret på kostterapi, urteterapi og en livslærdom. Når du arbejder med Ayurveda kigger du på helhedsbilledet dvs. både krop, livsstil og omgivelser. Du kan ikke bare bruge det som behandling, men også til at forebygge gener og sygdomme.

Læge Charlotte Bech har en helt særlig ekspertise inden for Ayurveda. I den forbindelse har hun blandt andet modtaget Panacea International Excellence Award fra Indiens regering for sin indsats på området.

I dag arbejder Charlotte Bech ikke bare som læge. Hun arbejder også på at udbrede viden om yoga og Ayurveda i Danmark bl.a. gennem foredrag, kurser og efteruddannelser.

Det kan Charlotte Bech lære dig

Uanset om du er privatperson eller sundhedsfagligt uddannet, kan viden om Ayurveda gavne dig. Og på bare fem weekender vil læge Charlotte Bech guide dig igennem alt, du har brug for at vide.

På uddannelsen vil I arbejde med en bred vifte af emner, og du vil bl.a. lære:

  • Hvordan du gennem en Ayurvedisk kost kan bevare balancen i både krop og sind.
  • Hvad forskningen på området siger om de naturlige behandlinger og deres effekt.
  • Hvordan du håndterer problemer med stress, sover bedre og får større livskvalitet.
  • Hvad dine personlige ubalancer er, og hvordan du får skabt balance i kroppen igen.
  • Hvordan essentielle olier kan bruges til at optimere din søvn, fordøjelse og hverdag.

Og meget, meget mere. Hele kurset er grundigt tilrettelagt med hele 30 forskellige lektioner, og bagefter vil du kunne bruge teknikkerne i din hverdag.  

Bliv klogere på dig selv og din krop

Vil du også gerne opnå et større indblik i, hvordan du får en sund og rask krop? Moderne medicin kigger ofte kun på specifikke problemområder, men med læge Charlotte Bechs hjælp vil du få et helhedsbillede. Du vil lære, hvordan forskellige områder af dit liv påvirker dit helbred, og hvordan du skaber balance i kroppen.

Charlotte Bechs efteruddannelser og kurser egner sig som sagt både til privatpersoner og sundhedsfagligt personale. Er du privatperson, kan du bruge den nye viden til at optimere din og din families livskvalitet. Er du sundhedspersonale vil du kunne give din patienter en bedre og mere vidtrækkende behandling.

Kontakt hende for at høre mere, og tag første skridt mod større indsigt og bedre livskvalitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *