Mangler du idéer til indretningen af din bolig?

Handcrafted interior

Er du også kommet frem til den konklusion, at der går lidt, før du kan byde et hav af gæster velkommen i din bolig, specielt i København og omegn. Måske ender det med, at der genåbnes i nogle kommuner, men Københavns kommune er vist ikke den første. Du har altså noget mere tid for hånden – hvad skal du bruge den til? Det kunne være boligen, der trænger til et tjek. Nu hvor du har lavet surdej, yoga og bevæget dig ud i kulden på en løbetur eller noget andet.

Nu er det din boligs tur!

Weekenderne kan bruges effektivt

Mangler der noget? Mangler der ikke noget? Eller ser din bolig perfekt ud? Er den klar til at huse 20 glade gæster eller flere, når landet engang åbner op igen? Måske skal du lige have dig et skønhedstjek i boligen, inden du åbner dørene op, og gæsterne strømmer ind. Hvad ser du så nu? Er det skabet, reolen, hylderne eller de gamle stole, der trænger til at blive skiftet? Hvis ikke du ser, det så kunne noget inspiration nok hjælpe. Inspiration til en pæn og lækker bolig, finder du på handcrafted interior. Kan du nu se det for dig? Du mangler noget handcrafted interior. Du kan erstatte den gamle stol, finde hylder, erstatte eller bare anskaffe dig en reol eller en skænk. Mulighederne er af mange, selvom du ikke lige så det før. Og så er du så heldig, at vi befinder i den her krise, hvor det ikke er vennerne, restauranten eller noget tredje, som hiver i os. Vi har mange og lange weekender derhjemme, vi ikke umiddelbart har noget at bruge til. Få brugt dem på indretning.

Et rustikt og nydeligt look

Med handcrafted interior får du et lækkert rustikt look i din lejlighed, uden at det behøver føles hårdt eller super råt. Det kan sagtens være elegant uden at være finskåret. Desuden passer det perfekt til stilen i dag. Det minimalistiske udtryk, der gerne skal være simpel, bart og kunne stå alene.

Sammen med det håndlavede og rustikke, hvor man kan se, at det er menneske, der har fabrikeret det og ikke en samlebånd. Der er noget helt utrolig Skandinavisk over det rustikke og over det minimalistiske. Vi skal væk fra de kedelig og ens møbler, vi alle sammen finder i Ikea. Og tilbage til det håndlavede, det ufine og det simple. Det giver hjerne rå og varme, når du sidder og slapper af derhjemme – eller når du laver hjemmearbejde.

Tag kontakt, hvis det lyder interessant

Skulle det lyder som noget for dig, så kontakt handcrafted interior.

Det er aldrig længere væk, end at du sidder på hjemmesiden og kigger på de forskellige produkter, kigge på din bolig og finde frem til, hvad du mangler og så tage kontakt. Om ikke andet er det en fantastisk måde at bruge tiden, nu hvor du alligevel ikke kan komme og lave alle mulige andre ting, du skulle have lyst til. Bliv derhjemme og indret dit hjem på en hyggelig måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *