Design dit drømmehjem med eksperters hjælp

Du behøver på ingen måde at gå på kompromis med dine drømme om det perfekt indrettede hjem. Ved hjælp af dygtige interiørdesignere, kan du få snedkere til at bygge alt fra skræddersyede køkkener til bogreoler og badeværelsesmøbler. Det er næsten kun fantasien og pengepungen, der sætter grænser. Men hos Handmade Interior gør de en dyd ud af at tilbyde snedkermøbler i høj kvalitet til rimelige priser.

Måske er der bare tale om et rum, der trænger til nyt liv, og så er det også muligt at få professionel hjælp til fornyelsen i kraft af nye møbler. Det kan være en specialbygget reol til badeværelset, så alle håndklæderne har en plads, eller en bordplade til spisebordet, så næste julefrokost er reddet. Hvad end der er brug for, så er der en løsning, hvis man spørger efter den hos specialisterne.

Find den røde tråd i snedkermøbler

Hvis du står overfor at skulle designe nyt køkken, eller indrette en ny bolig, så kan der være mange ting at holde styr på, så det hele ender op med at have en rød tråd. Hvis man gerne vil gøre det lidt let for sig selv og samtidigt få et flot resultat, der er behageligt at bo i, så er det en god idé at investere i en eller flere snedkermøbler, der måske er designet i samme stil, så man på den måde kan få lidt samling på sagerne. Det kan de hjælpe med hos Handcrafted Interior, hvor de både har snedkere og interiørdesignere ansat til at hjælpe dig med de svære valg.

Faktisk behøver man slet ikke at vælge samme stil, men kan for eksempel nøjes med at vælge samme materiale. Det kunne være, at det smukke marmor fra Italien var lige jer, og at I derfor havde valgt det til bordpladen i køkkenet. Så kan man tage samme materiale og bruge det til vindueskarme eller små hylder i entréen, så den røde tråd bevares på en diskret, men bevidst måde.

Hvis du har brug for at se og røre materialerne og se eksempler på køkkener og reoler, så er det muligt at besøge showrooms i både København og Aarhus, hvor fagpersonalet er klar til at guide dig gennem de mange muligheder, som Handcrafted Interior tilbyder.

Handcrafted Interior har også smukke gardiner

Et datterselskab til de opfindsomme og kreative ildsjæle i Handcrafted er handcrafted Drapes. De laver smukke håndlavede gardiner med fordybelse i det gamle håndværk, som de færreste moderne mennesker har tid eller evner til at gøre selv. Men et håndlavet gardin er nu engang en flot og stilfuld måde at fuldende sin indretning på.  Man kan få mange forskellige gardiner og i samarbejde med de dygtige designere, kan du, som med snedkermøblerne, komme frem til en beslutning, der falder i tråd med dine behov og din personlige stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *